Samenwerking bedrijventerreinen Harderwijk verlengd

Artikel
1 minuut leestijd

Op donderdag 21 mei 2015 is de nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Stichting Parkmanagement in Harderwijk en Securitas voor collectieve beveiliging op de bedrijventerreinen in Harderwijk. Deze samenwerkingsovereenkomst heeft een duur van 5 jaar en is een vervolg op de overeenkomst die een aantal jaren geleden gesloten is tussen de Bedrijvenkring Harderwijk, de gemeente Harderwijk en Securitas.

Kwaliteitsmeting

Voorafgaand aan het verlengen van de overeenkomst is onder de leden van de collectieve beveiliging een kwaliteitsmeting uitgevoerd om de dienstverlening van Securitas te beoordelen. Op basis van de uitslag van de kwaliteitsmeting heeft het bestuur van de Stichting Parkmanagement haar tevredenheid over de service en dienstverlening van Securitas uitgesproken. Het bestuur ziet de hernieuwde samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet.

De dienstverlening van Securitas betreft collectieve surveillance buiten kantooruren, inclusief cameratoezicht. Als aanvulling op de dienstverlening wordt de surveillanceauto uitgerust met een AED en worden er o.a. veiligheidsavonden georganiseerd.

Samen sterker
Met collectieve beveiliging staan ondernemers samen sterker en wordt er geprofiteerd van gedeelde kosten waardoor iedereen voordeliger uit is. Daarbij is het door inzet van slimme camera’s mogelijk om het bedrijf in de gaten te houden via een eigen mobile device. Op bedrijventerrein ‘De Tonsel’ worden op korte termijn al camera’s geplaatst die door Securitas zullen worden uitgekeken. In een later stadium wordt het cameratoezicht mogelijk uitgebreid naar bedrijventerrein ‘Lorentz’.

Bij het beveiligen van een bedrijventerrein wordt de 4-schillenbenadering toegepast, wat inhoudt dat alle gebieden op een terrein volledig in zicht zijn. Hierdoor wordt de meest optimale beveiliging voor het bedrijfspand en het omliggende terrein gerealiseerd.

 

New Call-to-action