Securitas Technology bundelt krachten in Dordrecht

Securitas Technology bundelt krachten in Dordrecht

Nieuwsartikel
1 minuut leestijd

De nu nog in Breda gevestigde onderneming Securitas Technology (voorheen Poseidon Security Systems) vestigt zich per 20 augustus bij Alphatron Security Systems in Dordrecht. Alphatron maakt per 1 maart 2018 onderdeel uit van Securitas Nederland. De verhuizing van Securitas Technology naar Alphatron heeft een verdere integratie van beide technologiepartners als doel en hiermee versterkt Securitas haar technologische positie in zowel de zakelijke markt als de publieke sector.  

Excelleren met slimme technologie

Securitas Technology, dat tot 1 januari 2018 onder de naam Poseidon Security Systems opereerde, maakt sinds de overname door de Zweedse multinational Securitas in 2015 een sterke groei door waardoor de behoefte aan meer werkruimte ontstaat. Mede door de overname van Alphatron groeiden de technologieactiviteiten van Securitas naar circa 100 medewerkers. Het streven van Securitas Technology is om haar klanten te laten excelleren door de toepassing van slimme technologie. Dat doet het met een aanbod van grensverleggende oplossingen, bestaande uit intelligente combinaties van hard- en software die de veiligheid vergroten en de business performance van organisaties en bedrijven verbeteren.

Het Nieuwe Beveiligen

‘De verhuizing naar één gezamenlijk pand is de logische vervolgstap, welke past binnen de strategie van onze beveiligingsvisie ‘Het Nieuwe Beveiligen’,’ aldus John Heins, algemeen directeur van Securitas Technology. ‘Technologie is een van de pijlers van Het Nieuwe Beveiligen, dat staat voor preventieve veiligheidsoplossingen met een maximale synergie tussen mens, kennis en technologie. Met onze nieuwe huisvesting en een team van 100 gepassioneerde security-professionals zijn wij klaar voor de toekomst!’

New call-to-action