Professionele beveiliging nodig in nieuwe fase coronacrisis?

Poll
1 minuut leestijd

In de tussenfase op weg naar de volledige opening van de economie kunnen beveiligers volgens de Nederlandse Veiligheidsbranche een belangrijke rol spelen. Wij zijn benieuwd wat u daarvan vindt. Is er professionele beveiliging nodig om ervoor te zorgen dat de coronaregels worden nageleefd? Doe mee aan onze poll!

Met de opening van de terrassen, de verdere openstelling van winkels en het opheffen van de avondklok op 28 april treden we een nieuwe fase van de coronacrisis in. Een fase waarin goed opgeleide beveiligers volgens branchevoorzitter Ard van der Steur een belangrijke rol kunnen spelen. ‘Juist nu kunnen beveiligers ervoor zorgen dat de (nieuwe) coronaregels worden nageleefd en voorkomen dat eventuele onvrede escaleert.’

Whitepaper toegangscontrole

Coronaregels naleven

Van der Steur pleit voor waakzaamheid. ‘Hoelang de tussenfase zal duren, hangt mede af van de mate waarin de coronaregels worden nageleefd’, zegt hij. Hij pleit er daarom voor om in elk geval bij grootschalige horecaterrassen, bij grotere winkels en in winkelcentra professionele beveiligers aan te stellen en het toezicht niet over te laten aan personeel dat hierin niet is getraind.

Rol voor beveiligers?

Denkt u dat er in deze fase van de coronacrisis een belangrijke rol voor beveiligers is weggelegd? Kunnen zij ervoor zorgen dat de regels worden nageleefd en mensen beschermen tegen corona-agressie? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Poll

Is professionele beveiliging nodig in nieuwe fase coronacrisis?

Laden ... Laden ...

New Call-to-action