Esther Huijser versterkt team veiligheidsspecialisten Securitas

Artikel
1 minuut leestijd

Risk, Security & Compliance specialist Esther Huijser is in april gestart als veiligheidsspecialist bij de afdeling Security, Risk Management van Securitas Nederland. Met de aanstelling van Huijser versterkt Securitas haar proposities binnen het domein van riskmanagement en zet ze steviger in op integriteits- en veiligheidszaken. 

Met Huijser haalt Securitas een inhoudelijke specialist in huis die haar sporen heeft verdiend. Ze bekleedde diverse functies waaronder die van afdelingshoofd, projectleider en businessmanager. Haar ervaring ligt met name op het terrein van Risk Management, Security & Safety, Integrity en Business Continuity. Deze deed ze onder meer op bij het Ministerie van Defensie/ Koninklijke Marine en Geldmaat, waar zij ruim 8 jaar werkzaam was als hoofd Risk & Security. In deze acht jaar heeft zij gezamenlijk met Securitas een destijds uniek en succesvol informatiegestuurd veiligheidsmodel geïmplementeerd. 

Resultaat neerzetten

‘We zijn blij met de komst van Esther. Zij is in staat een gedachtengoed helder over de bühne te krijgen, mensen te enthousiasmeren, en resultaat neer te zetten zowel extern als intern’, aldus Bart Schmeink, algemeen directeur Securitas Nederland. ‘Veiligheidsthema’s veranderen continu en het is noodzakelijk om onze proposities en organisatie hierop continu aan te kunnen laten sluiten. Met de komst van Esther leggen we een nog steviger kennisfundament onder onze strategische koers om dé Intelligent Security Provider voor onze klanten te zijn.’

New Call-to-action