Mobiel beveiligen in de zomer

Artikel
1 minuut leestijd

Vakantie, openstaande ramen en deuren zijn voor inbrekers een vrijbrief om toe te slaan. Nu de zomer is begonnen, is het risico op een inbraak groter, waarschuwt de politie. Door te beveiligen met mobiele applicaties houdt u zelf een oogje in het zeil.

Wist u dat er in Nederland elke drie minuten een inbraak plaatsvindt? En dat niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden een geliefd doelwit zijn? Bijna 40 procent van de ondernemers krijgt wel eens met een inbraak te maken. Veel van deze inbraken vinden plaats in de zomer.

Zelf mee beveiligen

In de tuin, op het terras en zelf op uw vakantieadres kunt u uw bedrijf nu zelf in de gaten houden via internet, smartphones en tablets. Technische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Was videotechnologie in het verleden toegankelijk voor beveiligingsbedrijven en de politie, tegenwoordig beveiligen steeds meer ondernemers zelf actief mee.

Kosten besparen

Naast het plaatsen van degelijk hang- en sluitwerk kan investeren in cameratoezicht op afstand u veel opleveren en zelfs kosten besparen. Zo kan het aantal loze alarmmeldingen worden teruggedrongen en onnodig uitrukken van de politie worden voorkomen.

Wilt u weten of beveiligen met mobiele applicaties geschikt is voor uw organisatie? Lees dan onze whitepaper ‘Effectief beveiligen met mobiele applicaties’.