100ste Nijmeegse Vierdaagse telt 500 beveiligers

100ste Nijmeegse Vierdaagse telt 500 beveiligers

Minder dan 1 minuut leestijd

500 beveiligers van Securitas dragen tussen 19 en 22 juli 2016 zorg voor de veiligheid rondom het parcours van de Nijmeegse Vierdaagse. De organisatie verwacht dit jaar extra drukte. Vanwege de 100ste Vierdaagse is het aantal deelnemers eenmalig verhoogd naar 50.000 wandelaars.

Securitas verzorgt voor het vijfde jaar op rij de beveiliging van de Nijmeegse Vierdaagse. Daarnaast is Securitas betrokken bij de op- en afbouw van het evenement. Securitas houdt toezicht met de inzet van evenementenbeveiligers, mobiele camera units, mountainbike teams en hondenbegeleiders.

Koning op bezoek

Sander Haarman, beveiligingsexpert bij Securitas Nederland: ‘Niet alleen het toegenomen aantal deelnemers stelt extra eisen aan de beveiliging van het evenement. Ook de koning geeft bij de intocht acte de présence. Hierdoor gaat het veiligheidsniveau omhoog. Het uitgangspunt is gastvrij, proactief, effectief en flexibel beveiligen. Wij zorgen voor de complete beveiliging van start tot finish; inclusief EHBO-posten, tribunes en de gebieden voor genodigden.’

New Call-to-action