Bent u bereid te investeren in duurzame beveiligingstechnologieën?

Poll
23 april 2024 1 minuut leestijd

Het op een verantwoorde manier omgaan met middelen, omgeving en mensen draagt bij aan duurzame beveiliging. Dat geldt ook voor nieuwe innovatieve technologieën. Wij zijn benieuwd: in hoeverre bent u bereid te investeren in duurzame beveiligingstechnologieën? Doe mee aan onze poll!

Beveiligingsbedrijven werken hard aan het verduurzamen van de beveiliging. Onder andere door innovatie. Beveiligen op afstand bijvoorbeeld is een duurzame beveiligingsoptie waarbij veel uitstoot wordt voorkomen. Zo kunnen innovatieve technologieën als toegangsverlening op afstand, data-analytics en slimme camera’s het aantal fysieke alarmopvolgingen flink doen terugdringen. 

Toegangsverlening op afstand

Hoewel duurzame beveiligingstechnologieën volop in ontwikkeling zijn, worden ze nog lang niet overal toegepast. Zo weten veel securitymanagers inmiddels wel dat je met een camerabeeld een alarm op afstand kunt verifiëren. Wat een stuk minder bekend is dat Securitas bijvoorbeeld vanuit haar alarmcentrale het Securitas Operations Center het hele toegangsproces van gebouwen kan verzorgen. Zowel het openen als het afsluiten van gebouwen.

Investeren in innovatie

Praktijkervaring wijst uit dat innovatieve beveiligingstechnologieën niet alleen de veiligheid vergroten, maar ook leiden tot meer veiligheid tegen een lagere total cost of ownership. Een win-win situatie dus. Bent u geïnteresseerd in een technologische upgrade van uw beveiliging? Laat het ons weten via onze poll!

Poll

Bent u bereid te investeren in duurzame beveiligingstechnologieën?

Laden ... Laden ...