Keurmerk Beveiliging

Keurmerk Beveiliging

Artikel
1 minuut leestijd

Wist u dat er een Keurmerk Beveiliging bestond? De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft met een radiocampagne het keurmerk extra onder de aandacht gebracht om zo de bekendheid te vergroten.

 

Zichtbare kwaliteit
Opdrachtgevers kunnen direct aan het keurmerk zien dat een beveiligingsbedrijf aan de kwaliteitsstandaard voldoet en de dienstverlening serieus invult. Laetitia Griffith, voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche: “Als het om het inhuren van beveiliging gaat, wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan.”.

Met een keurmerk van de Veiligheidsbranche kan een beveiligingsbedrijf laten zien dat het die professionele partner is die de opdrachtgevers een stap verder kan brengen bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken.

 

Jaarlijkse toetsing
Keurmerkhouders worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke certificatie-instelling, zowel op kantoor als op de locaties waar de beveiligingswerkzaamheden worden uitgevoerd. “Het keurmerk is goed voor de reputatie van zowel de opdrachtgever als de beveiligingsbedrijven. Het schept duidelijkheid en vertrouwen”, aldus Griffith.

 

Verdere professionalisering
Het keurmerk beveiliging is een initiatief van de Nederlandse Veiligheidsbranche en is een instrument om de branche continu te professionaliseren. De grotere beveiligingsorganisaties zoals Securitas, Trigion en G4S zijn nauw bij de Nederlandse Veiligheidsbranche betrokken evenals vele kleinere spelers. Hier vindt u meer informatie over de campagne en de keurmerken.


New Call-to-action