Maakt u zich zorgen over de cyberweerbaarheid van uw organisatie?

Maakt u zich zorgen over de cyberweerbaarheid van uw organisatie?

Poll
1 minuut leestijd

De digitale veiligheid in het bedrijfsleven staat onder druk. Nu de geopolitieke spanningen oplopen, is de dreiging zelfs zo groot dat het aanpakken van cyberrisico’s noodzakelijker is dan ooit. Wij zijn benieuwd naar uw situatie. Maakt u zich zorgen over de cyberweerbaarheid van uw organisatie? Doe mee aan onze poll!

De veiligheidsdiensten AIVD, MIVD en Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waarschuwen dat de Nederlandse economie wordt bedreigd door cybercriminaliteit. Net als de ondernemersorganisaties MKB-Nederland en VNO-NVW pleiten zij voor meer budget en educatie om het bedrijfsleven te beschermen. 

Veiligheid securitysystemen

IT-systemen, maar ook moderne fysieke beveiligingssystemen lopen risico. De laatsten maken steeds vaker gebruik van IP-technologie. Ze zijn onderdeel van een bedrijfsnetwerk, en aangesloten op een centrale database. Securitysystemen zijn daardoor een integraal onderdeel van de IT-architectuur van een organisatie. Ook voor de securitymanager brengt dat uitdagingen en risico’s met zich mee.  

Geef uw mening in onze poll

Goede informatie over digitale kwetsbaarheden is nodig. Daarnaast stellen beveiligingsspecialisten dat er een inhaalslag nodig is om kritische systemen om te bouwen naar end-to-end security waarbij structureel aandacht is voor soft- en firmware updates en hardening. Wij zijn benieuwd hoe u met cyberdreiging omgaat. Maakt u zich zorgen over de cyberweerbaarheid van uw organisatie? Geef uw mening in onze poll!

Poll

Maakt u zich zorgen over de cyberweerbaarheid van uw organisatie?

Laden ... Laden ...

New Call-to-action