Tweede Dag van de Hospitality terugkijken

Artikel
3 minuten leestijd

Veilig en gastvrij: tijdens de tweede Dag van de Hospitality op 16 juni heeft u kennis kunnen maken met de visie van vijf experts. Wilt u de online sessies terugkijken of bent u benieuwd welke sprekers de GastVeiligheid u in uw organisatie kunnen vergroten? In dit artikel leest u wat zij voor u kunnen betekenen.

New call-to-action

Wanneer is er sprake van veilige gastvrijheid en wanneer gaat het om gastvrije veiligheid? Tijdens de Dag van de Hospitality werden deze vragen van alle kanten belicht. In de presentaties en gesprekken onder leiding van hospitalityspecialist Ursula Buiteman kwamen mensen, processen en omgeving uitgebreid ter sprake. De hamvraag: hoe creëer je een gastvrije en tegelijkertijd veilige bezoekbeleving?

Onemeeting.com

Luc van Bussel beet het spits af. Wat maakt dat een vis zich kiplekker voelt in een aquarium? En wat betekent het woord secure nu echt? In zijn presentatie draaide het om vier fundamenten: het organiseren en faciliteren van verbinding, het creëren van een positieve sfeer en het garanderen van veiligheid. Maar of het laatste écht mogelijk is?

In zijn onderneming Onemeeting.com doet Van Bussel er in ieder geval alles aan om de veiligheid zo goed mogelijk te organiseren. Het platform is dé Meeting Manager van Nederland. De onderneming plant en beheert alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met meer dan 2.000 locaties biedt Onemeeting.com de juiste locatie voor elke bijeenkomst.

Bent u op zoek naar een gastvrije Meeting Expert en een uniek Meeting Management Systeem? Dan bent u bij Van Bussel aan het juiste adres. En boekt u voor het eerst bij Onemeeting.com dan krijgt u een Hospitality Inspiration Keynote gratis. Van Bussel neemt u dan live mee in de wereld van hospitality en ‘menselijke verbindingen’ in deze digitale samenleving.

Hospitality als soft skill

Onderschrijft u net als Rob van der Ploeg het belang van hospitality in het beroepsonderwijs? Dan kan het aanbod van Boom beroepsonderwijs interessant voor u zijn. Boom beroepsonderwijs werkt continu aan het verbeteren en uitbreiden van haar aanbod keuzedelen. Dit jaar verschijnen er achttien nieuwe keuzedelen binnen diverse domeinen, waaronder een aantal specifieke titels met aandacht voor hospitalitygastvrijheid.

Met de lesmethode Keuzedelen Edu’Actief bijvoorbeeld verrijkt een student zijn of haar mbo-opleiding. Beroepsecht, opdrachtgestuurd en gericht op 21e-eeuwse vaardigheden. Bekijk het domeinoverzicht van gastvrijheid of het totaaloverzicht met ruim 100 keuzedelen. Wilt u meer weten over de opzet van de keuzedelen? Bekijk dan de on demand presentatie of vraag een demo aan van het keuzedeel Persoonlijk profileren.

Gastvrije technologie

Dat technologie een steeds belangrijker rol speelt in een gastvrije bezoekbeleving kwam zowel in de presentaties van Leo Mulder (projectleider fysieke (toegangs)beveiliging bij de politie, Dragos Ion (specialist bij ING) als in de presentatie van Paul van Beek (Development Manager bij Securitas Technology) naar voren. Speciale aandacht kreeg de ontvangstportal in de presentatie van Van Beek.

Met de ontvangstportal faciliteert en automatiseert u uw ontvangstproces. Zo kunnen individuele of groepen bezoekers zich vooraf registreren, aanmelden en/of veiligheidsinstructies bekijken. Een aanmelding op locatie kan hierdoor veel sneller en soepeler verlopen. Bent u benieuwd wat een ontvangstportal voor uw bezoekbeleving kan betekenen? Of wilt u hem vrijblijvend uitproberen? Neem dan contact op met Securitas Technology.

Theater Buitensoos

De tweede Dag van de Hospitality werd mede een succes door de sfeervolle locatie in Zwolle. Bent u net als wij geïnspireerd geraakt door de theaterkracht van Theater Buitensoos? We geven ook uw verhaal graag het podium en omarmen u met hartverwarmende hospitality. Kijk voor meer informatie op www.theaterbuitensoos.nl.

New Call-to-action