Securitas opnieuw beste beveiligingsbedrijf

Artikel
1 minuut leestijd

 

Securitas is in 2016 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste beveiligingsorganisatie van Nederland. Dat is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek van Management Team, de MT100. Securitas is het beste beveiligingsbedrijf op het gebied van algemene klanttevredenheid.

In de top honderd van álle zakelijke dienstverleners bezet Securitas de derde plaats. Peter Schollmann, algemeen directeur van Securitas Nederland: ‘De onderzoeksresultaten bevestigen het succes van onze geïntegreerde aanpak van mens, kennis en techniek, waarbij we een continue dialoog voeren met onze klanten. Deze aanpak blijkt goed aan te slaan. Securitas groeit in een verder krimpende beveiligingsmarkt. We zijn er trots op dat onze inspanningen worden erkend door onze klanten en partners.’

Wederom nummer één

In 2015 stond Securitas ook al op nummer één. Van de ondervraagden gaf toen 36% aan dat ze Securitas zouden aanbevelen. Dit jaar gaf 46% van de ondervraagden aan dat ze Securitas aanbevelen in de categorie zakelijke dienstverlening.

Over het onderzoek

Management Team voert voor de ‘MT100’ een uitgebreid, onafhankelijk onderzoek uit naar de waardering door klanten van dienstverlenend Nederland. Het MT100 onderzoek is uitgevoerd door Inscope Consulting, een onderzoeksbureau verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

MT100 toont met objectieve cijfers aan hoe klanten hun zakelijke dienstverleners beoordelen op klantgerichtheid, excellente uitvoering en productleiderschap. Meer dan 600 beslissingsbevoegden oordeelden over de dienstverleners die ze inhuren.

 

Lees hier de business story met Algemeen Directeur Peter Schollmann

 

New Call-to-action