Rol voor beveiliging in betere naleving basisregels?

Poll
Minder dan 1 minuut leestijd

Het naleven van de basisregels is volgens het Outbreak Management Team (OMT) de beste manier om het virus te bestrijden. Onze nieuwe pollvraag luidt daarom: op welke manier kan de beveiligingsbranche u ondersteunen bij een betere naleving van de basisregels? 

Thuisblijven en testen bij klachten, anderhalve meter afstand houden en het dragen van mondkapjes. De basisregels worden in minder dan de helft van de gevallen opgevolgd. De reden daarvoor is dat mensen minder gemotiveerd zijn, zeggen deskundigen. Nu de meeste mensen zijn gevaccineerd, zijn mensen minder bang om zelf ziek te worden. 

Boosten motivatie

Om het aantal besmettingen terug te dringen en strengere maatregelen te voorkomen, is het boosten van de motivatie en handhaving van de basismaatregelen noodzakelijk. Zeker met de feestdagen voor de deur is dat voor veel organisaties en instellingen een pittige uitdaging. 

In eerdere fases van de coronacrisis is aangetoond dat de beveiligingsbranche een belangrijke rol kan spelen in het opnieuw vormgeven van de veiligheid bij bedrijven, organisaties en overheden. Wij zijn benieuwd hoe de branche u in deze fase van de pandemie kan ondersteunen. 

Poll

Op welke manier kan de beveiligingsbranche u ondersteunen bij het naleven van de basisregels?

Laden ... Laden ...

New Call-to-action