Vijf sprekers over de wereld van veiligheid en gastvrijheid

Artikel
2 minuten leestijd

Woensdag 16 juni is het zover, dan is het de Dag van de Hospitality. De dag waarop alles draait om gastvrijheid, beleving én het delen van kennis. In deze bijzondere tijd hebben we gekozen voor het thema GastVeiligheid. Vijf sprekers nemen u mee in de wereld van veiligheid en gastvrijheid. Maak kennis met onze experts!

Luc van Bussel

Luc van Bussel is (mede)eigenaar van Regardz Hospitality Group en Onemeeting.com. Daarnaast is hij gastvrijheidsmissionaris. Als Vlaming met een Nederlands paspoort is Van Bussel op een gastvrijheidsmissie. Hij studeerde Hotelmanagement, heeft meerdere boeken op zijn naam staan en kreeg gastvrijheid met de paplepel ingegeven. Voor Van Bussel draait alles om hartverwarmende hospitality. Toch komt gastvrijheid volgens hem niet uit de lucht vallen. Het is een vrijheid die nooit vanzelf komt. Wat is er nodig om je gastvrij te voelen? In zijn presentatie geeft Van Bussel inzicht in de vier fundamenten van gastvrijheid.
New call-to-action

Leo Mulder

Leo Mulder is projectleider innovatie binnen het programma fysieke (toegangs)beveiliging van de Nationale Politie. Hij is bijzonder bekwaam in crisisbeheersing, beveiliging, coaching en publiek/private samenwerkingsverbanden. In zijn presentatie vertelt hij over de dynamiek van het politiewerk in een veranderende wereld. Hoe waakzaam en gastvrij is de politie van de toekomst? Mulder geeft een kijkje in de keuken van de Nationale Politie die op dit moment volop in ontwikkeling is.

Rob van der Ploeg

Rob van der Ploeg is manager business development en strategie bij Boom beroepsonderwijs. Naast zijn rol als MT-lid is hij continu op zoek voor het bedrijf naar nieuwe marktkansen en zoekt hij naar de juiste verbinding tussen de beroepspraktijk en onderwijs. In zijn presentatie staat het belang van hospitality-onderwijs centraal. Waarom zou elke student gastvrijheid als belangrijkste softskill moeten ontwikkelen? En leeft hospitality eigenlijk wel binnen het beroepsonderwijs? Van der Ploeg schetst de stand van zaken.

Dragos Ion

Dragos Ion werkt als Business Continuity and Innovation IT Specialist bij ING. Het is zijn taak om techniek en innovatie in te zetten voor een persoonlijke benadering van de klant. Met als belangrijkste doel: het verhogen van de customer experience. In de presentatie van Ion draait het vooral om technologische ontwikkelingen. Om het verbeteren van de bezoekbeleving door middel van techniek. Om de participatie en acceptatie van techniek en om nieuwe mogelijkheden om technologie in te zetten voor het vergroten van de gastvrijheid.

Paul van Beek

Paul van Beek is Business Development Manager bij Securitas Technology. Tijdens zijn presentatie vertelt hij over de mogelijkheden om met behulp van technologie zowel een veilige als een gastvrije ontvangst in te richten. Een van de instrumenten waar steeds meer vraag naar komt, is bijvoorbeeld een kostenbesparende ontvangstportal. Wat zijn de voordelen van zo’n portal en hoe zet u deze in om uw bezoekbeleving te verbeteren? Tijdens zijn presentatie vertelt Van Beek er alles over.

Dag van de hospitality 2021