Rabobank Brabant kiest voor Securitas

Rabobank Brabant kiest voor Securitas

Nieuwsartikel
1 minuut leestijd

Securitas stelt zich de komende twee jaar verantwoordelijk voor beveiligingsdiensten bij drie Rabobankvestigingen: Hart van Brabant, Tilburg en omstreken en De Langstraat. De werkzaamheden bestaan uit het openen en sluiten van banklocaties en alarmopvolging van zowel de banklocaties als pinautomaten.

De nadruk in de nieuwe samenwerking ligt op het openen en sluiten van 14 banklocaties en het efficiënt en kwalitatief uitvoeren van alarmopvolgingen. Centraal hierbij staat de veiligheid van de medewerkers.

Veiligheid versterken 

Tom Witteveen, Branch Manager Account Development bij Securitas: ‘We werkten al voor Rabobank Hart van Brabant. Het is mooi om te zien dat nu ook de andere twee Rabobanken kiezen voor onze dienstverlening. Met deze combinatie versterken we onze positie en ons netwerk als beveiligingsorganisatie in de provincie Brabant én dragen we bij aan de veiligheid in de regio.’

Dienstverlening voorop

Rabobank is een internationale financiële dienstverlener en levert diensten op het gebied van retailbanking, wholesalebanking, private banking, leasing en vastgoed. Als coöperatieve bank stelt Rabobank het belang van de klant in haar dienstverlening voorop. Wereldwijd heeft Rabobank zo’n 8,7 miljoen klanten. Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld.

New Call-to-action