Beveiliging van Securitas, ook voor thuis

Beveiliging van Securitas, ook voor thuis

Nieuwsartikel
1 minuut leestijd

Securitas gaat zich naast haar zakelijke dienstverlening met SecuritasHome meer richten op het beveiligen van woningen. In een veranderende samenleving waarin werk en privé steeds meer in elkaar overlopen, kwetsbare doelgroepen langer zelfstandig wonen en alles draait om flexibiliteit, is een veilig thuis de basis.

Technologische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Met slimme toepassingen wordt een hoger niveau van veiligheid bereikt waarbij mensen meer controle en gemak ervaren. Als het gaat om veiligheid én als het gaat om als om huisautomatisering. Dankzij een gevarieerd aanbod van slimme toepassingen kunnen woningen tegenwoordig snel en eenvoudig worden omgetoverd tot slimme woningen.

Compleet alarmsysteem

Securitas biedt met SecuritasHome een complete draadloze beveiligingsoplossing voor particulieren. Met het alarmsysteem is het mogelijk op elk moment de woonomgeving te controleren. Beveiliging en huisautomatisering worden aangestuurd vanuit één app. Dit biedt tal van mogelijkheden. Het automatisch en op afstand inschakelen van verlichting bijvoorbeeld, het bedienen van de thermostaat en andere slimme apparaten.

Geografische zones

Daarnaast is het systeem uitgerust met geofencing, een functie waarmee het alarmsysteem precies weet wanneer iemand thuis is, thuiskomt of de woning verlaat. Ook stelt deze functie het systeem in staat om aan gebeurtenissen gekoppelde meldingen en herinneringen te verzenden.

Veilige opties

Veiligheid is een belangrijk aspect van SecuritasHome. Een rookmelder maakt standaard onderdeel uit van het basispakket en het systeem is uit te breiden met verschillende veilige opties. Zoals een koolmonoxide melder of een paniekknop die met één simpele druk op de knop kan worden geactiveerd. Er zijn pakketten voor elk soort woning die bovendien op maat kunnen worden samengesteld.

Kennis en ervaring

De uitbreiding en modernisering van het Securitas Operations Center (SOC), de alarmcentrale in Geldrop is een van de redenen voor de grotere aandacht voor de particuliere markt. Opvolging van de alarmcentrale is – net als in de zakelijke dienstverlening – een belangrijk onderdeel van de SecuritasHome service. Met haar jarenlange ervaring is het SOC een van de meest gewaardeerde alarmcentrales in Nederland. Deze kennis en ervaring is van grote waarde voor de particuliere markt.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van SecuritasHome.

whitepaper beveiligingsoplossingen soc securitas