Securitas beste beveiligingsbedrijf van Nederland

Artikel
1 minuut leestijd

Securitas is in 2015 uitgeroepen tot de beste beveiligingsorganisatie van Nederland. Dit is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek van Management Team, de MT100. Securitas is de beste beveiliginsorganisatie op het gebied van algemene klanttevredenheid. In de top honderd zakelijke dienstverleners bezet het Zweedse bedrijf de verdienstelijke tweede plaats.

Peter Schollmann, algemeen directeur van Securitas Nederland: ‘Deze onderzoeksresultaten zijn een bevestiging van hard en resultaatgericht werken. Onze proactieve houding speelt daarbij een belangrijke rol. We gaan echt in gesprek met onze klanten. Zo komen we gezamenlijk tot de meest effectieve veiligheidsoplossing. Hierbij staan de pijlers mens, kennis en techniek centraal. Ik ben er trots op dat onze inspanningen worden erkend door onze klanten en partners.’

Nummer één
Securitas bezit de toppositie onder de beveiligingsorganisaties. De respondenten kregen de vraag welke dienstverleners ze zouden aanbevelen aan hun collega-managers. Van de ondervraagden gaf 36% aan dat ze Securitas aanbevelen in de categorie zakelijke dienstverlening.

Over het onderzoek
Management Team voert voor de “MT100” een uitgebreid, onafhankelijk onderzoek uit naar de waardering door klanten van dienstverlenend Nederland. Het MT100 onderzoek is uitgevoerd door een divisie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. MT100 toont met objectieve cijfers aan hoe klanten hun zakelijke dienstverleners beoordelen. Meer dan 700 leidinggevenden oordeelden over de dienstverleners die ze inhuren.

 

New Call-to-action