Nieuwe Ontvangst Portal: veilig en gastvrij

Artikel
2 minuten leestijd

Een combinatie van hospitality en technology. Ons hospitalitylabel introduceert de Welkom! Ontvangst Portal, een gastvrije technologische oplossing waarmee u uw ontvangst veilig en coronaproof kunt inrichten. 

De wereld van gastvrijheid en veiligheid is voortdurend in beweging. Zeker in deze tijd waarin alle branches en sectoren op zoek zijn naar het ‘nieuwe normaal’, een samenleving waarin we een afstand van anderhalve meter kunnen borgen. De ontvangstportal van Welkom! kan daarbij helpen. Als aanvulling op uw ontvangstprocedure en/of ter ondersteuning van de gastvrouw of -heer. Zo kan hij of zij zich focussen op de persoonlijke ontvangst van uw bezoekers.

Veilig en contactloos

Of u nu een extra ontvangstpunt in de ontvangsthal wilt creëren, of het belangrijk vindt dat gasten zich veilig en contactloos kunnen aanmelden. De nieuwe portal maakt het mogelijk. De portal wordt geleverd in de vorm van een geprogrammeerde tablet die naar wens kan worden geïntegreerd in een zuil. Het systeem is uit te breiden met meerdere tablets zodat u het aantal bezoekers op of over uw locatie(s) kunt spreiden. 

Automatisering en gastvrijheid

Met haar kennis en ervaring uit het security en hospitality vak ontwikkelde Welkom! een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing die automatisering en gastvrijheid combineert. Beveiliging, bezoekersregistratie en gastvrijheid sluiten naadloos op elkaar aan. Door registratie, aanmelding en het doorlopen van de veiligheidsinstructies vooraf, verloopt aanmelding op locatie soepel en veilig. Zo maakt u registratie- en veiligheidsrichtlijnen op een nieuwe wijze onderdeel van uw bezoekbeleving. 

Welk pakket past bij u?

Met drie verschillende pakketten is de ontvangstportal geheel passend te maken aan uw bezoekbeleving en budget. In In deze infograpic kunt u een keuze maken uit de gastvrijheid die bij u past.

1.Warm Welkom!

De basis bestaat uit een professionele ontvangst passend bij uw organisatie. Deze is uitgerust met tal van opties waaronder afspraakbevestiging, herinneringsberichtgeving, agenda-integratie, reisinformatie, bereikbaarheid, aanwezigheidsregistratie, calamiteiten overzicht, te informeren contactpersoon, Wifi-verstrekking, wensen van uw gast, uitcheckprocedures en bedankbericht. 

2. Rijk Welkom!

Kiest u voor Rijk Welkom! dan kiest u voor hospitality met een extra touch. Dit pakket bestaat uit Warm Welkom! verrijkt met locatie-instructies, parkeerprocessen, toegangsverlening, veiligheidsinstructies met toetsing en bewaking op geldigheidsdatum & belevingsevaluatie.

3. Ultiem Welkom!

Ultiem Welkom! biedt alle voordelen van het Warm en Rijk Welkom! pakket en meer. Zo is dit pakket uitgebreid met: FMIS-integratie, ruimtereserveringen, de mogelijkheid van meerdere veiligheidsinstructies, integratie met het toegangscontrolesysteem van Paxton en Genetec en de mogelijkheid om ID te gebruiken bij het aanmeldproces.  

https://content.securitas.nl/securitas/lp_whitepaper_beveiligen-in-de-anderhalvemeter-samenleving