Securitas beste beveiligingsbedrijf

Nieuwsartikel
1 minuut leestijd

Managementblad MT heeft Securitas uitgeroepen tot beste beveiligingsorganisatie van 2018. Dat blijkt uit de MT1000, de lijst van de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland.

Management Team doet sinds 2001 jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners en digitale leveranciers bij. Sinds vorig jaar zijn de ranglijsten samengevoegd tot de MT1000. Het onderzoek is uitgevoerd door het onderzoeksbureau van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Klantgerichtheid

De respondenten, een panel van zakelijke beslissers, werd gevraagd hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10. Daarnaast werd ze gevraagd één tot vijf sterren te geven voor drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van uitvoering. Gezamenlijk vormen de waarderingen de basis voor de ranking in de MT1000. Securitas kwam in de categorie Beveiliging als beste uit de bus. Op de totale lijst van de 1000 beste zakelijke dienstverleners eindigt Securitas op de 47plaats.

Zakelijk contact

De basis voor de MT1000 zijn ervaringen en niet slechts de reputaties van bedrijven. De ondervraagden zijn beslissers over de inkoop van zakelijke diensten in bedrijven met meer dan twintig medewerkers. Ze worden alleen ondervraagd over categorieën waar ze verantwoordelijk voor zijn en over dienstverleners waar ze zakelijk contact mee hebben gehad.

Aantrekkelijke werkgever

Eerder dit jaar werd Securitas in de MT500 uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever in de categorie catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening. Het thema ‘goed werkgeverschap’ werd dit jaar voor het eerst beoordeeld in het onderzoek naar de reputatie van organisaties. Securitas kwam daarbij met vijf sterren naar voren als aantrekkelijkste werkgever binnen haar categorie.

 

New call-to-action