MECC Maastricht en Securitas verlengen samenwerking

Nieuwsartikel
1 minuut leestijd

MECC Maastricht en Securitas hebben opnieuw overeenstemming bereikt over de beveiliging van het beurs- en congrescentrum in Maastricht. Naast gespecialiseerde beveiligers en mobiele surveillance levert Securitas de komende drie jaar brandwachten en hondengeleiders.

De nieuwe samenwerkingsovereenkomst werd getekend door Peter Schollmann, algemeen directeur van Securitas en Rob van de Wiel, Managing Director van MECC Maastricht. De ondertekening vond plaats tijdens de opening van TEFAF Maastricht, ’s werelds grootste kunst- en antiekbeurs die al sinds jaar en dag plaatsvindt in het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC).

Beveiliging efficiënter inrichten

MECC beveiliging Securitas
Van links naar rechts: Dan Yerna (Securitas), Peter Schollmann (Securitas), Rob van de Wiel (MECC), Lars Wolffs (MECC)

De samenwerking is een vervolg op een samenwerking van vele jaren. In de nieuwe overeenkomst is het doel de beveiliging nog efficiënter en kwalitatiever in te richten. Hierbij wordt specifiek gekeken naar de inzet van techniek, zoals het op afstand beheren van de parkeergarage en slimme toepassingen voor de receptie.

Kennis opgebouwd

Dan Yerna, Branch Manager bij Securitas: ‘Securitas levert al tientallen jaren de beveiligingsdiensten voor MECC Maastricht. We zijn dan ook heel blij en trots dat er wederom voor Securitas is gekozen. We hebben in voorgaande jaren veel kennis opgebouwd van het gebouw en onze medewerkers zijn volledig ingespeeld op de opdrachtgever. Hierdoor zijn wij in staat om MECC Maastricht op een professionele manier te ondersteunen.’New Call-to-action