Live Studio Sessie: beveiligen in praktijk

Live Studio Sessie: beveiligen in praktijk

Studio Sessie
1 minuut leestijd

Is budget een voorwaarde om grip te krijgen op veiligheid? Moet beveiliging onderdeel uitmaken van de strategie van een bedrijf? In de Live Studio Sessie staat de praktijk van Het Nieuwe Beveiligen centraal. ‘Hoe krijg je grip op veiligheid?’

De Live Studio Sessie is het vervolg op een reeks van drie inspirerende Studio Sessies waarin wij u meenemen in de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van informatie, technologie en samenleving. In deze nieuwste aflevering zijn het echter niet alleen experts die hun visie geven op urgente thema’s, maar is het woord ook aan beveiligingsprofessionals zelf.

Prikkelende stellingen

In ruim een half uur neemt Anita Witzier u op onderhoudende wijze mee in de wereld van Het Nieuwe Beveiligen. Aan de hand van prikkelende stellingen daagt ze voor- en tegenstanders uit. Is integrale beveiliging een utopie? Moeten we bang zijn voor Big Brother? Tegen het industriële decor van DeFabrique in Utrecht ontstaat een boeiende discussie.

Bekijk hier de trailer van de Live Studio Sessie.

Bekijk hier de volledige aflevering van de Live Studio Sessie

Het Nieuwe Beveiligen

Onze wereld verandert continu. Dit vraagt om een nieuwe kijk op beveiliging. Securitas heeft daarom de beveiligingsstrategie Het Nieuwe Beveiligen ontwikkeld, preventieve veiligheidsoplossingen gebaseerd op proactiviteit, integraliteit en sturing vanuit dreiging.

Studio Sessies terugkijken

Bent u benieuwd naar de eerste drie Securitas Studio Sessies? Naar de kansen en bedreigingen van het informatietijdperk, de ontwikkeling van technologie en samenleving en de impact van de open samenleving? Hoogleraar Sander Klous, Rick Strijbos, directeur van de Security Academy, Liesbeth van der Heide (Universiteit Leiden), Krishna Taneja (TNO), Hans de Zwart (Bits of Freedom) en hoogleraar Veiligheidskunde Pieter van Gelder praten u bij. De afleveringen vindt u hier.