Besparen met geïntegreerde beveiligingsoplossing

Artikel
Minder dan 1 minuut leestijd

Overal in de samenleving neemt de dreiging toe en daarmee verandert de veiligheidsbehoefte van de markt. Securitas speelt in op die veranderende marktvraag en biedt aan een groeiend aantal klanten geïntegreerde beveiligingsoplossingen op basis van slimme combinaties van mens, kennis en techniek.

In de business story ‘Besparen met slimme combinaties van mens, kennis en techniek’ gaat Peter Schollmann, algemeen directeur van Securitas in op de sterk veranderende beveiligingsmarkt. ‘De markt vraagt in toenemende mate naar geïntegreerde oplossingen’, stelt hij.

Sterke lokale binding

Schollmann komt aan het woord over de sterke lokale binding en het mobiele surveillancenetwerk van het van oorsprong Zweedse beveiligingsbedrijf. Securitas heeft vestigingen in meer dan vijftig landen en telt wereldwijd ruim 350.000 medewerkers. In Nederland werken bijna 7000 medewerkers – verdeeld over de vier disciplines objectbeveiliging, mobiele surveillance, meldkamer en techniek – vanuit 23 locaties over het land.

Het verhaal achter Securitas

De business story met Peter Schollmann werd eind 2016 in het Magazine MT100 gepubliceerd. In deze uitgave werd Securitas voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste beveiligingsorganisatie van Nederland. Bent u benieuwd geworden naar het hele verhaal achter Securitas? Lees dan hier het hele interview met Peter Schollmann.