Veilig openen en sluiten van jouw zaak

Veilig openen en sluiten van jouw zaak

ArtikelbeveiligingMKB
1 mei 2024 Minder dan 1 minuut leestijd

Als ondernemer loop je tijdens het openen en sluiten van je zaak extra risico om slachtoffer te worden van criminaliteit. Criminelen maken graag gebruik van de donkere uren, waardoor de kans op een overval tijdens het openen en sluiten in het najaar toeneemt. 

Om dit risico te verminderen kun je ervoor kiezen, om je tijdens de opening of sluiting van de zaak, te laten begeleiden door één van onze surveillanten. Onze mobiele surveillance is dan daadwerkelijk ter plaatse om jou of jouw medewerkers te begeleiden.

Ook kunnen onze centralisten bij het Security Operations Center (SOC) op afstand met je meekijken tijdens deze kwetsbare momenten.

Zorg ervoor dat zowel binnen als buiten camera’s aanwezig zijn, gericht op de in- en uitgang van jouw zaak. Met deze aanpak bescherm je jouw bedrijf en creëer je een veilige werkomgeving, zelfs tijdens de meest risicovolle momenten van de dag. Zo kun je met een gerust hart ondernemen, ook tijdens de donkere dagen. 

Wil je meer informatie over begeleid openen en sluiten?  
Ga naar securitas.nl/mkb en vul het formulier in! Wij helpen je graag vrijblijvend aan een passend advies voor jouw bedrijf.