Aansluiting op alarmcentrale noodzakelijk?

Poll
1 minuut leestijd

Wat doet u als het alarm afgaat? Komen u of uw medewerkers zelf in actie? Of besteedt u de alarmopvolging liever uit aan een particuliere alarmcentrale (PAC). Wij zijn benieuwd naar uw mening. ‘Is aansluiting op een alarmcentrale noodzakelijk?’

Als u investeert in een camerasysteem, ontkomt u niet aan de vraag of u deze wilt koppelen aan een alarmcentrale. Dat is geen verplichting, maar een keuze. Zeker in een tijd waarin videotechnologie breed toegankelijk is. Met behulp van mobiele applicaties  is het eenvoudig om uw zaak zelf via tablet of smartphone in de gaten te houden. Thuis, onderweg en op vakantie, live meekijken kan overal.

Goed informeren

Hoewel slimme techniek het mogelijk maakt het heft in eigen hand te nemen, zijn daar ook nadelen aan verbonden. Om de juiste keuze te maken, is het daarom belangrijk uzelf goed te informeren. Zo is het fijn om te weten dat – bij een abonnement op de alarmcentrale – de politie in noodgevallen live kan meekijken. Dat met één druk op de knop hulpdiensten kunnen worden ingeschakeld, en dat u bij alarmmeldingen 24/7 bent verzekerd van alarmopvolging.

Wel of niet aansluiten?

Bent u overtuigd van aansluiting op een professionele alarmcentrale, twijfelt u aan de voordelen, of houdt u uw zaak graag zelf in de gaten? Laat het ons weten in onze poll!

Poll

Is aansluiting op alarmcentrale noodzakelijk?

Laden ... Laden ...

 

whitepaper beveiligingsoplossingen soc securitas