Welke rol speelt duurzaamheid bij de keuze voor uw beveiligingspartner?

Poll
16 maart 2023 1 minuut leestijd

Steeds meer organisaties willen hun impact op het milieu verminderen. De duurzaamheidsprestaties van (keten)partners kunnen hen daarbij helpen. Wij zijn daarom benieuwd naar uw inkoop- en aanbestedingsbeleid. Welke rol speelt duurzaamheid bij de keuze voor uw beveiligingspartner? 

In de beveiligingssector is duurzaamheid een belangrijk aspect. Het op een verantwoorde manier omgaan met middelen, omgeving personeel, opdrachtgevers en collega’s is ook in de veiligheidsbranche steeds meer ingeburgerd. Zo wordt er bij het verlenen van een keurmerk vaker gekeken naar de mate van de duurzaamheid van de organisatie en de dienstverlening.

Aandacht voor duurzaamheid

Bij de keuze voor een beveiligingspartner kun je bijvoorbeeld letten op de technologieën en materialen die worden gebruikt, op de efficiency van de beveiligingssystemen en op het beleid van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid en milieu. Daarnaast is het mogelijk om naar de uitvoering van het beveiligingswerk te kijken. Besteedt het bedrijf aandacht aan duurzaamheid? 

Ecologische voetafdruk

Door te kiezen voor een beveiligingsbedrijf dat zich richt op duurzame en milieuvriendelijke oplossingen, kun je als organisatie bijdragen aan een duurzame toekomst en je eigen ecologische voetafdruk verkleinen. Vindt u het belangrijk dat uw ketenpartners kiezen voor duurzaamheid? En welke rol speelt dit bij de keuze voor uw beveiligingspartner? Laat het ons weten via onze poll!

Poll

Welke rol speelt duurzaamheid bij de keuze voor uw beveiligingspartner?

Laden ... Laden ...