Blik op de toekomst

Securitas tijdscapsule

Half maart is het zover, dan verhuizen we naar ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Breukelen. Een belangrijke stap waarin we u graag willen meenemen. Schrijft u samen met ons de toekomst?

Hoe ziet de wereld van de beveiliging eruit in 2035?

Hoe de beveiliging er over 15 jaar uitziet is moeilijk te voorspellen. Toch willen we een poging wagen. Als feestelijke openingshandeling begraven we een tijdscapsule voor de deur van ons nieuwe pand, die we pas over 15 jaar (als ons huurcontract afloopt) openen. In de capsule bewaren we de visie van experts en de visie van u als klant.

 

 

 

Beveiliging ontwikkelt zich razendsnel

Herinnert u zich nog het eindeloos uitkijken van bewakingsbeelden, de eerste ip-camera of de allereerste eerste bewakingsdrone? De afgelopen decennia heeft de technologie zich razendsnel ontwikkeld. Voor de beveiligingswereld betekent dit een schat aan mogelijkheden en bedreigingen. Waar staan we over 15 jaar? Bijvoorbeeld als het gaat om drones, digitale camera’s, datagedreven beveiliging, Open-source intelligence (OSINT), deep fakes en biometrie?

 

 

Deel uw visie met ons

We zouden het leuk vinden als u als beveiligingsprofessional uw visie met ons wilt delen. Dat kunnen gedachtes zijn over onze privacy over 15 jaar, de inzet van drones of elk thema waarvan u verwacht dat het over 15 jaar actueel is. U mag uw visie samenvatten in een paar regels, maar een diepgaande analyse is zeker ook van harte welkom. De verschillende visies vatten we samen in een artikel op onze website en bewaren we in onze tijdscapsule. Uw voorspelling kunt u mailen naar evenementen@securitas.nl of verzenden via onderstaand contactformulier.

 

 

Laat uw mening achter: