Poll – Chippen voor toegangscontrole?

Poll
7 september 2017 Minder dan 1 minuut leestijd

Snelle identificatie, soepele toegangs- en veiligheidscontrole en nooit meer een sleutel op zak. De onderhuidse chip is in opmars. Wat vindt u van deze ontwikkeling?

De voordelen van een onderhuidse chip zijn groot. Verwacht wordt dat de techniek in de toekomst steeds vaker wordt toegepast. Zo zijn er al ondernemingen waar medewerkers een chip dragen in plaats van een toegangspas.

Keuzevrijheid

Toch zijn er naast voordelen ook nadelen. Hoe reageert het lichaam, blijft een chip op z’n plek zitten? Ethische vraagstukken zijn of mensen met microchipimplantaten nog wel keuzevrijheid hebben en of ze geen gemakkelijk doelwit vormen voor mensen met slechte bedoelingen.

Chip als alternatief?

Kortom, over chippen is het laatste woord nog niet gezegd. Wij zijn benieuwd wat u hiervan vindt. Is een onderhuidse chip een serieus alternatief voor een badge of toegangspasje? Laat het ons weten via onze nieuwste poll!

Poll

Chippen voor toegangscontrole?

Laden ... Laden ...